torsdag 7 maj 2009

Torsdag 7/5-2009 21:40

DAG: Japp natt igen då, tog tabletten igår och somnade rätt bra men sov inte hela natten. Vaknade ett antal gånger, detta brukar jag inte göra på den tabletten. Men sov rätt bra på morgonen så det var okey ändå. Var rätt pigg när jag vaknade idag ändå, fick i mig frukosten och skulle satt mig och spelat lite idag tänkte jag. Men modemet blev kass igår så jag ringde till telia istället, kom fram men de skulle ringa nån annanstans så det gick inte förrän efter tolv. Så jag fick lägga på igen och vänta tills tolv, varpå jag ringde igen, och de i sin tur ringde igen och fick svar. Inget bra svar för mig, att den försvinner vid sju till tio tror de att det betyder att nått slås igång. Kan va lampa eller nått annat och inte hos mig utan hos någon granne. Detta gör att det stör ut modemet, de sa att jag skulle flytta modemet högre upp. Men jag tror inte jag har sladd till det, men får testa lite till innan jag ringer igen. Skall se om jag kan köpa en sladd som är lite längre och få upp det en bit om detta nu hjälper. Japp så är det för mig skall det skita sig så skall det skita sig ordentligt. Skit skall skit ha. Men hoppas ändå på att det hjälper om jag får upp det lite. Japp får se hur det går med det. Så sedan efter jag fick i mig lunchen så satt jag mig med zelda, och kom faktiskt en bit idag. Spelet kom ut just som wii kom det är väl för tre år sedan och jag har inte kört zelda än måste vara sist i landet på det. Tänkte jag skulle köra imonn mellan tvätten och ett tag fram. Skall tvätta min jacka imonn ser inte så god ut den inte, men den skall i 40 samma som träningsbyxorna så jag kör den får vi se om det gör nytta. Så det var imonn idag då. Ja jag drog till träningen idag vid fyra som vanligt, och det gick fort idag. När jag kom hem så körde jag stretch och sedan middag. Och nu är jag här, brukar vara här vid denna tiden, så även idag. Och som vanligt har jag inget att säga, samma, samma. Och imonn kommer jag igen med samma, samma, måste ha Sveriges sämsta blogg tror jag.

TRÄNING: Japp gick trögt idag men det gjorde inte så ont i armen idag, men jag har sovit kasst länge nu. Dock gick det snabbt idag för jag gjorde bara 15 på magen, det kändes det med. Jag gör färre men bättre, ja det innebär långsmamma övningar, och det kändes i magen idag. När jag körde sista bollen så var det med nöd och näppe jag orkade dem. Så långsmat är bra. Så gjorde jag också den axelövningen jag missade i måndags. Men att det gick snabbt är magen som gör det, tog en halvtimme  att göra det innan. Då var det 150 höftlyft 150 benfall och 20 på boll, så nu går det snabbt, dock då med lite kass kvalitet.

NOVELL: Japp läste igår och i förrgår King det är en jävla skillnad på honom och John Ajvide, vilket jag visste men ändå. Fan vet om det blir nått alls av mina de håller kass kvalitet jämfört med John. Men men en dag så, i min fantasi…:)

Jag tackar alla som idag orkade läsa min kassa blogg och hälsar er välkomna imonn igen för mer skit. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: