fredag 29 maj 2009

Fredag 29/5-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då ja, somnade rätt bra igår tidigt för att vara en träningsdag. Redan vid två tiden så somnade jag in, sov väl rätt bra under natten och kom till sans vid tio idag. Dock kom jag inte upp ur sängen förrän elva, kände mig lite seg så jag låg kvar. Fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden kom jag igång med novellen. Dock slutade jag tidigt idag redan vid ett halv två tiden. Jag drog då till apoteket och sedan till ica för att handla lite. Och som vanligt så glömde jag nått ägg får ta det till söndag tror jag att det får bli. Japp kom hem och fick i mig en mjukis och tinade lite kotletter till middagen. Idag hade jag kotletter med mos, gött mos, och pepparsås till. Det var länge sedan jag hade det så det var illa gott det. Ja mer då? Jo jag vann inget igår på lotto men det är som vanligt det, inte heller vann jag på trissen som jag fick 25 för igår. Skall det vara så svårt att kamma hem stålarna eller. Ja skall sanningen fram vinner inte nån på lotto alla förlorar chansen att vinna är mikroskopisk men dock har man en chans om man spelar, spelar men inte har man ingen chans alls. Jo jag kollade på statistiken idag lite jag har 92,8% XP och 2,4% Vista, så det där med vista var väl inget att missa. Skall uppgradera till Windows 7 när den kommer nån gång i slutet av året. Men tror då att jag väntar tills SP1 kommer vet dock inte hur läge det tar men 3-4 månader skulle jag tro. Då är de flesta felen borta, så det blir väl till april nästa år som jag kommer köpa nytt. Om jag kan hålla mig så länge, men nu har jag avbetalningar fram till slutet av året på denna datorn. Men när de är borta så, får vi se vad prossesorerna säger då med då är det väl 6 kärnor som gäller skulle jag tro. Men vad jag väljer har mest med priset att göra, vad jag har råd att betala av per månad. Japp den dagen den sorgen. Grannen skall nog ha fest här hoppas på att hon tar sig ut och att alla inte kommer med hem sen när de skall hem. Vaknar illa lätt på natten, men det blir som det blir.

TRÄNING: Japp idag hade jag träningsvärk i magen igen, nått fel gjorde jag förra veckan då kände jag inte nått alls. Men jag vet nu att den tar ändå trotts att jag kör färre men bättre än innan. Jag har gått över från kvantitet till kvalitet, färre men på rätt sätt. Japp så är det cykel som gäller imonn då jag, troligen på tisdag också, ja nästa vecka alltså. Kollade på vädret ett tag fram över så det ser bra ut.

NOVELL: Trotts att jag sov rätt bra inatt så var jag seg och det tog emot idag när jag skulle köra på. Så jag körde inte länger än till ett eller om det var halv två. Jag kom fram till ett ställe och där körde jag fast så jag la ner det. Men kör imonn igen kan bara hoppas på bra sömn inatt med. (Trotts grannens fest, vi håller tummarna.)

Jaha det är då dags igen att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: