onsdag 27 maj 2009

Onsdag 27/5-2009 20:01

DAG: Japp så igen kväll igår, var rejält trött igår när jag la mig och somnade utan musik nästan med en gång. Och som vanligt om jag somnar så så vakade jag igen till tolv, ett och sist två. Vid två satte jag på mig musik fram till fyra då jag lyckades somna igen fram till tio. Men var rätt seg idag när jag vaknade fick i mig frukosten och till elva så drog jag igång med novellen. Redan vid två var jag klar med detta och till halv tre fick jag i mig mjukisen. Men det var ingen större fart på mig idag, känner mig fortfarande seg nu med. Men hoppas att jag kan sova längre inatt, med tabletten. Så till ett tiden så stack jag till posten för att skicka iväg en påse med chips. Köpte en påse igår när jag handlade den hade inga kryddor och inget alls på. Så jag packade den i en kartong och skickade den till OLW, gick på 48 spänn. Men jag skall nog få tillbaks det sen hoppas jag. Köpte en triss och vann 25 på den skall lösa in den till fredag igen till en ny får se om det blir med då. Fan jag tror det kommer gå som inatt idag natt, kommer somna med en gång och sedan vakna igen till fyra tiden. Men vi hoppas inte på det. Så fick i mig kyckling med pepparsås idag och ris. Japp det var nog allt för idag det.

TRÄNING: Japp bara en ryggstretch idag men imonn så, bara jag sover inatt så skall det nog gå bra. Så blir det nog cykel till lördag med, får se när jag hinner med träningsmaten då. Men det beror på hur länge jag skriver, den dan.

NOVELL: Japp körde på idag men fan vet om det blir nått alls av den. Den är inget vidare så jag har inga förhoppningar med den. Gjorde den klar och började på cyanid lite grann idag för fredag. Samlade lite smått och gott idag på blocket.

Japp seg dag idag kommer igen imonn med mer ses då! Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: