lördag 9 maj 2009

Lördag 9/5-2009 20:00

DAG: Jaha som vanligt är det natt igen då ja, somnade rätt bra igår redan vid tolv tiden. Men vid kvart i två kom min granne hem och då vaknade jag, jag vill inte säga att hon var direkt högljudd men jag hörde henne iallafall i minst en halvtimme. Och det var då den kassa natten började, jag sov sedan till sex sen var det slut på sömn idag. Jag drog på mig lurarna och låg en stund men gav upp till halv sju. Då gick jag upp och fick i mig en frukost, ägg frukost idag eftersom tidig start. Tre ägg fick jag i mig idag och lika många mackor, och lite salt med som att toppa det hela med. Sedan gick jag med musik fram till nio då jag försökte somna igen. Men det sket sig idag, så nån gång vid tio drog jag igång med novellen. Höll på med detta fram till två, jag slutade tidigt idag för jag skulle handla och laga träningsmat. Så jag skulle ha gjort en mjukis innan jag stack till ica men kom på att det var banan jag skulle köpa. Så mjukisen fick vänta tills jag kom hem, och jag fick i mig den när jag kom hem. På detta så lagade jag träningsmaten och efter denna uppgift så gick jag igång med stretchen. Sen var det mat hade karréer med pommes idag, det var gott mos det. Undertiden jag åt kollade jag på panicroom den var väl så där på det hela taget. Måste erkänna att jag inte gillar Jodey Foster (jag vet inte om det stavas så men ni fattar nog ändå hoppas jag) jag vet inte om hon agerar eller bara stå och blänger på nått sätt. Inte min favorit iallafall, men det gick ner iallafall, men det var inte mer heller. Så var det med det, mer? Jo jag kommer inte ha råd att gå till tandläkaren nästa år tror jag. Jag skall få ihop 1000 sedan en 800 till hygienisten kommer nog inte att gå det. Men jag skall ha ihop 4000-5000 till novellerna i år, kommer bli svårt. Och omöjligt att få ihop 100 per månad fram tills nästa år till det. Väldigt ofta så går det precis ihop varje månad och ganska ofta så ligger jag back. Jag har bara en 1000 tror jag i kassa skåpet så då skall jag få ihop 4000 till innan september, japp. Vi får se men jag skall be tandläkaren göra mer i år så får jag nog hoppa det tills nästa år och gå till honom var annat år istället. Men, men den dagen den sorgen, vi får som vanligt hoppas på storvinst i dag på lotto. Det kommer gå strålande som vanligt det. Jo idag tog jag teet utan socker alls, jag har fått grader på framtänderna men vet inte om det är sockret eller kanske mjukisarna som gör det. Men det är gott om man gör det starkt, teet alltså, då går det bra utan socker. Mer på detta? Näe inte mer idag ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp då var det dags för en stretch idag igen då ja, och som vanligt var det segt när jag inte är varm. Men lite bättre gick det ändå idag tack vare värmen så jag blev rätt varm ändå. Så får vi se hur det går till måndag, många dagar med kass sömn nu. Men vi hoppas på bättre sömn inatt eller hur.

NOVELL: Japp äntligen kom jag igång igen, trotts kass natt gick det ändå bra idag på denna punkt. Hade rätt bra fokusering idag när jag körde igång. Även om det tog ett tag innan jag kom igång, fick tre noveller gjorda idag. Dock så lämnade jag sista tills tisdag, jag läste den men gjorde inget idag. Idag hade turen kommit till kvisthålet, det var den jag tävlade med. Så mycket var gjort på denna, den är okey men inte bra ännu. Det är något som fattas men vet inte ännu vad det är, men jag skall gå på den ett par gånger till så det finns tid att hitta det som saknas. Det kan bara vara detaljer som skall till men jag vet inte ännu, läser jag den om en eller två månader så är det nog lättare att veta vad det är. Så kanske kommer det ut nått som går att få i tryck, men det är långt kvar ännu. Kan bara hoppas att de andra två är lättare att skriva, tror det nu men när det väl kommer till kritan så, vem vet. Vet inte om jag hinner till detta året men det kan gå snabbt på slutet så vet ej.

Jaha dags att inkassera stålarna igen då, och som valigt kommer det strömma in av dem. Ja i min fantasi iallefall. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: