fredag 22 maj 2009

Fredag 22/5-2009 20:00

DAG: Japp dags igen då ja, har under tiden från onsdag fram till nu inte lyssnat på musik alls på dagarna. Skulle se om detta gjorde nått för min sömn, och jag somnar lättare iallafall tills nu vet ej inatt, men jag sover inte längre än innan. Men jag skall köra detta test iallafall i en vecka så får vi se om det gör nån skillnad eller inte. Somnade runt ett tiden igår men vaknade antal gånger under natten som jag brukar och till sex så låg jag bara och försökte somna om fram till halv åtta då jag gick upp. Så tidig morgon för mig idag, fick i mig frukosten och har inte gjort ett dugg idag förutom att jag tvättade. Till tolv gick jag ner och slängde in det, såg då att tiden som jag hade tänkt ta var upptagen. Så det blir nog åtta nästa gång jag tvättar, har satt upp den tiden iallafall så får vi se. Det är jävligt seg att gå upp den tiden det är då som jag sover som bäst. Men men det som finns får man ta. Degade fram till ett då jag var nere och hängde upp den samma. Var på jag drog till ica och sedan till bokhandeln för att köpa ett block, och det gjorde jag med. Det var en styv kuling idag jag hade med paraply men hade det regnat så hade jag nog inte kunnat få upp det. Så sedan kom jag hem och fick i mig en mjukis, innan var jag nere och kollade tvätten. Ja det är så att allt hänger uppe, det var bara en t-shirt som hade fallit ner, så den hängde jag upp igen. Smart va den liksom var nere sen upp igen, jag har tänkt ut det själv. Så sedan har jag idag kollat upp nytt säkerhets program, det lutar åt att jag tar F- Secure nästa år. Men jag vet inte vad som igår i det så jag drog ett mail om det till telia så får vi se. Jag får det (om det är hela eller bara delar av det återstår att se) för 0:- per år, lägger jag sedan till en 10a så får jag spamskydd med. Då kostar det 120.-/år istället för 850:- som det gör nu. Men jag har inte bestämt mig ännu, det gör jag när jag får svaret och om jag har pengar när jag skall uppgradera i slutet av året. Så vi får se hur jag gör med det sen, men det lutar åt det ändå. Jag fick som jag sa för ett tag sen 50:- mindre i år än förra året så de 700:- jag sparar, ja slipper betala då, kan jag ha nytta av. Men vi får se hur det går med det, som man säger, fortsättning följer. Om ni orkar med mig så länge vill säga, jag skall kolla kväll på aftonbladet vad jag har för läsare. Det är nog inte så många det inte. När jag går upp så har jag en, men det är innan jag lagt upp det skall kolla ikväll innan jag stänger datorn vad det står då. Efter som räkneverket ställer om sig tolv tror jag, det går på dag så borde bli tolv då. Så sedan blev klockan fyra och jag fick upp tvätten och körde igång med middagen. Sedan var det lite teve och nu är jag här, tror det var hela dan idag det.

TRÄNING: Japp stretch idag bara kändes lite i magen idag när jag körde, så helt kasst var det nog inte att ändra magövningarna ändå. Får lite mer kvalitet nu hoppas jag, fan vet jag kanske gör helt fel nu med. Kasst bara att jag gömde axlarna igår, men men som man säger en gång är ingen gång. Eller var det inte så?

NOVELL: Japp då skall jag gå igång igen imonn då. Men det känns som det blir en illa liten bok den andra. Men å andra sidan så är det nått som kan liknas med dikter i den och det brukar vara kort det. Men skall lägga till ett par lite längre i den med, ja skall jag vara helt ärlig så vet jag inte exakt vad det blir. Tror dock att det psykiska smärtorna blir lite längre i texten. Iallafall är det tanken så får vi se vad det blir i slutändan. Hur var det den sagan gick? Det blidde ingen väst det blidde en tummetuta? Ja nått sånt var det om jag inte minns fel.

Japp dagen är till ända och jag säger Hej och Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: