söndag 24 maj 2009

Söndag 24/5-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då, somnade nån gång till tolv tiden, och jag brukar somna tidigare när jag inte lyssnar på musik. Men jag sover inte bättre sen när jag väl somnat, så idag tog jag på mig musik fram till 18:00 då den åkte av. Men natten var det ju, somnade rätt bra men sov inte bra undernatten (e de ett ord det? näe men det markeras inte som fel i mitt program) vaknade ett anta gånger och sista gången var sex imorse. Låg dock kvar till kvart i åtta innan jag gav upp för idag, det är rätt lång tid men trodde nog att sömnen skulle komma ändå. Det gjorde den inte, kom upp och fick i mig frukosten sedan fick jag på mig lurarna. Hade de på fram till sex som jag sa här ovan, efter som jag somnar lättare om jag inte haft musik på. Tror då att tar jag av det sex så somnar jag bra iallafall, vi får se ikväll. Sedan vid tolv tiden så dammsög jag och nästen mitt på detta drog jag till kåken. Tog mig en liten promenad till härlanda fängelse, ja det var ett fängelse en gång men nu är det bibbla. Jag var där för första gången och röstade idag på den jävla EU skiten, eller vad det nu är. Jag är inte glad att vi är med där kan jag säga. Jag ser EU som ett stort pyramid spel där tyskland sitter i toppen och hovar in stålarna. Dom försökte mörda ihjäl oss två gånger med det sket sig, så istället kom de på att vi tar deras stålar. Och så kom EU till jag vet inte hur mycket vi betalar till EU men det är nog miljarder skulle vi inte kunna ha bättre nytta av de stålarna här i Sverige. Men nu är vi med och ni kan inte skulle på mig jag rösta nej. Men jag tror att av de miljarder vi skickar till dem så försvinner åtskilliga miljoner till nått nummerkonto i Switzerland (Continental stavning där kunde i på Svenska) det är ett enormt pyramidspel. Fan skulle in ha oss i  den skiten för, dumma Svenskar. När jag kom hem från kåken så fick jag i mig en mjukis. Och jag fick fram min middag ur frysen, karréer idag med lite udda form på om jag får säga mitt. Det händer då och då inte så ofta nu för tiden mer förr, att bitarna man får har lite udda form. Detta gällde för mig idag, och det gör det lite svårt att steka dem. Ena sidan är tjock andra sidan är tunn, viket resulterar i att en bit blir torr och väldigt stekt andra knappt genomstekt. Fan vad jag klagar idag då. Japp tog spagetti till dessa köttstycken, men jag blir inte mätt av detta troligen för att jag inte får plats med nog med pasta på tallriken. Så efter detta vid halv sju så fick jag även i mig lunchen men tog för lite idag kunde tagit till lite mer. Men det får bli lite knäckisar idag tror jag nog, så skall det nog gå det med. Japp sedan är det att inkassera stålarna igen då, idag så känner jag på mig att det kommer rassla i nätet. Idag kommer det smälla till, eller hur?

TRÄNING: Japp bara stretch idag och bara ryggen som vanligt på icke träningsdar. Men hoppas på bra sömn inatt så skall jag köra igen imonn. Har tänkte lite och jag tror att jag höjer upp nästa gång men inte på allt. Det är benen och armarna som inte hänger med riktigt nu så jag kan vänta lite till med dessa. Men det är ett tag kvar tills dess så vi får se.

NOVELL: Japp igår så satt jag och pillade lite och på nått sätt kom jag in på ett bibliotek och på nått sätt så var jag på Göteborgs bibliotek och hyrde hantering av odöda av John Ajvide Lindqvist. Ja det är alltså en PDF fil jag laddade hem läste lite på den igår. Men jag får bara ha den i 28 dar, sedan kommer smittan att spridas? Ja det var väl en film så hette så 28 dar. Men i mitt fall så tar tiden slut då, dock är det lätt om  jag inte hunnit läsa klar att hyra igen.

Japp dags att samla in stålarna då och idag då alltså då, så får vi se. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: