onsdag 20 maj 2009

Onsdag 20/5-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då ja, igår var jag rejält trött så jag somnade nästan med en gång. Och som jag sagt innan ett par gånger så somnar jag tidigt så vaknar jag vid fyra tiden på natten. Så även inatt, första rundan sov jag till tolv så vaknade jag, sedan till ett och två, tre sist fyra. Sådan här en timmes sömn är total kass det är som jag inte sover alls. Vid fyra så drog jag på mig musiken fram till fem så sov jag till sex, därefter så låg jag till sju innan jag kom upp ur sängen. Så fick i mig frukosten, nån gång efter detta satte jag igång med nya boken. Fick ur mig två noveller idag men orkade inte mer idag, då var nog klockan elva nått sånt när jag gav upp för idag. Så istället så satt jag mig vid datorn och spelade spel, jag har hittat ett nytt ställe, ja nytt är det väl inte med för mig är det nytt. Bigfishgame de har sänkt priset på alla spel från 19,90 till 6,99 det är billigt har inte köpt nått vet inte om jag har pengar till det. Det ger en 170-180 innan med nu för 60 nått sånt det är billigt det. Men jag har spelat tre eller fyra till en timme slut idag billigt är det men de har inte sista spelen utan rätt gamla spel men bra ändå. Adressen är här: http://www.bigfishgames.com Så det har jag pillat med idag, men jag har även varit på ica, ja på men i ica då. Det drog jag nån gång till tre tiden efter mjukisen. Jo sedan är det ändrat på träningen med tills imonn men mer om detta nedan. Kass dag får hoppas jag sover tills imonn bara då det är träning. Japp var nog allt för idag det tror jag nog. Jo jag läste King idag innan jag drog till ica med. Så nu var det allt, näe. Aftonblads bloggen med lite rörigt känns det nog där, och var fan tog kommentarerna vägen? Hittar inte dem alls nu, jag vet inte men har inte fattat allt ännu. Så när man knappar in nått så försvinner menyn som fanns där innan och det går inte att komma tillbaks igen så man får trycka tillbaks på knapparna i IE. Mitt intryck är lite förvirrat känns det som, det är fanimej inte lätt att hitta där inte. Ja nu är det nytt med det känns rörigt och menyer som finns och inte finns sen. Nja men jag skall kolla lite bättre idag på det hela så får vi se.

TRÄNING: Jo imonn är det röd dag så jag måste upp till ottan för att träna så jag hoppas jag sover gott inatt. De stänger till tre så jag får dra hemifrån till tolv och skippa intervallen så skall jag hinna med det. Om jag kör intervallen så blir det knappt med tid så jag skippar den imonn. Så blir det tidig middag och sen blogg.

NOVELL: Japp kasse natten inatt så jag fick inte ur mig mer än två idag sedan orkade jag inte mer idag. Och jag kommer få skriva om dessa med det gick inte göra rätt med en gång. Men det går rätt fort att skriva så det är lugnt, har räknat efter idag jag har skrivit 409 sidor på novellerna. Blir lagom bok det om det nu blir det nån gång, vi får se. Skall till fredag mellan tvätten ut och köpa ett a5 block till så jag har. Men jag tror att det kommer rymmas på en a4 hela texten på varje grej. Så det blir ingen tjock andra bok det inte. Men jag skall lägga till ett par noveller med som är längre med så det blir nog bra det med. Glömde blocket idag när jag var ute.

Japp lång dags färd mot natt som förhoppningsvis blir en natt med bra sömn så jag kan komma upp imonn i tid. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: