lördag 23 maj 2009

Lördag 23/5-2009 20:01

DAG: Jahapp natt igen då, igår tog jag de nya tabletterna för att jag slutade lyssna på musik så tänkte jag att det kanske tar nu då. Näe jag somnade men vaknade massor med gånger på natten, så jag kommer hålla mig till de gamla. För jag sover inte bättre på de nya och så finns det färre biverkningar på de gamla. Så får det bli. Kom till sans vid tio men låg till halv elva innan jag gick upp, rätt seg var jag med. Så efter frukosten så låg jag ner ett par gånger till innan jag började med novellen. Slutade tidigt idag redan till ett då jag drog igång med köttbullarna. Jag ja eller min mage gillade inte de köpta bullarna när jag hade kayennepeppar på dem så idag gjorde jag egna. Kan säga att det var ett bra tag sedan jag gjorde detta. Och de blev alldeles för lösa, ändå följde jag receptet som jag skulle. Vilket resulterade att det fick tre sidor istället för runda som de skulle varit. Måste erkänna att jag inte har en aning om hur man gör för att få dem fastare, men tror att man har mindre vätska i dem eller nått. När dessa var färdiga så lät jag halva satsen svalna medans jag tog resten till träningsmaten. Fick ha i dem hela nu för det gick inte att dela dem för lösa. Fick i 16 så att jag får 8 till varje dag, men jag glömde ha i bacon så det fick jag steka efter och ha i. Så går det när man kommer upp i åren och minnet faller av. Så var klar med detta till halv tre, varpå jag fick i mig min mjukis på det hela. Så sedan var det väntan på att klockan skulle slå fyra då det är dags för stretchen. Och som av en händelse så slog klockan fyra idag med, tänk va. Jag gjorde köttbullar med mos idag, det går fort när jag är sen efter stretchen. Spanade på smallville idag som jag spelade in igår tror jag. Så kollade lite på braveheart med men såg inte hela hade ingen lust idag för det. Jo jag såg igår att det hade varit, jag tror det var 16 uppe på aftonbladet igår när jag la mig till tio. Så lite folk har jag allt som läser ändå, trodde inte det va så många. Med tanke på hur lika dan min blogg är varje dag, tämligen trist är den med. Så nu kommer nog vinsten idag, jag kommer sitta vid telefonen och vänta på Lars-Gunnars samtal. För idag då smäller det, eller hur? Japp. Gick med i bigfishgames idag då kostar det 6,99 per spel, har tänkt att köpa ett om jag har råd i denna månad. Men vi får se hur det går, tror att jag kommer få lite stålar över denna månad. Men det dyker väl upp nått som vanligt så att allt skiter sig igen. Japp det var nog allt för idag det ses imonn om ni orkar.

TRÄNING: Japp seg stretch idag som vanligt då ja, men det gick bra ändå känns bra. Så får vi se hur jag gör när det är dags att höja. Nästa månad skall jag rotera alla övningar så får vi se hur det går. Har ibland blivit tungt när jag gör det men sista tiden så har det gått bra. Vi får se hur det går nästa månad.

NOVELL: Japp seg natt men ändå en bra dag på det hela taget. Kom igång någon gång till tolvtiden tror jag att det var, fick ur mig två noveller idag. Men stoppade för idag redan vid ett för att jag skulle göra köttbullar. Och sedan träningsmat. Stoppade upp på en novell som kommer bli lite lägre cyanid heter den. Jag måste skriva ner novellen innan jag skriver om den rosa mannen, för det finns citat ur novellen i den texten och det är inte skrivet ännu. Så till fredag skall jag gå igång med detta. Måndag är träning sedan är mat på tisdag och onsdag är tävlingsnovellen som gäller, kanske skall jag gå på den en gång till innan jag skickar den. Vi får se hur det verkar nu när jag går på den igen.

Jahapp dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: