torsdag 28 maj 2009

Torsdag 28/5-2009 21:41

DAG: Japp natt igen då ja, tog tabletten som jag brukar, nja lite tidigare faktiskt, och somnade nån gång till tolv tiden. Sov rätt bra men var uppe ett par gånger på natten. Vaknade sedan till tio tiden idag, jag var lite seg och låg kvar länge innan jag gick upp. Men tillslut så kom jag upp och fick i mig frukosten. Och trotts att jag sov rätt bra så är vaken kassa för jag får inte sammanhängande sömn, därför var jag seg när jag vaknade. Så lyssnade på lite musik fram till ett då jag fick i mig lunchen, idag var det bra bacon. Så sedan satte jag mig vid datorn och kollade lite på hemsidan, funderade lite på nytt tema men la upp ny logga på framsidan som ni kanske har sett? Lite ny design på den men samma budskap som innan. Har kollat lite så får se om det blir nytt till söndag, dock kan jag säga att jag inte exakt vet hur det går när jag inte använder frontpage. Det kan bli skit av allt ihop om jag ändrar temat men vi får se till söndag om jag hinner då. Farsan var en sväng här med nån gång innan ett. Så sedan slog klockan fyra och jag drog till träningen. Kom hem och stretchade och sedan var det mat och lite mythbusters på teven. Men det var gammalt avsnitt som jag redan hade sett, nytt kommer på söndagar. Så mer då? Apoteket imonn efter jag skrivit måste ha lite nytt där ifrån. Mer? Näe inte idag ses imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp seg träning idag, dock gick det inte så väldigt segt med dock segt. Men det är för att jag sovit kasst ett par dar nu, det brukar gå bra när jag sover bra mellan tisdag och onsdag och sedan får bra sömn till torsdagen. Men det behövs dan innan med annars blir jag slö, en dag bra sömn räcker inte. Så är det inte smörj vecka med så jag såg ut därefter när jag stack från träningen. Fan vet vad jag skall höja men å andra sidan så är det ett tag kvar tills jag skall det med, så jag kanske hinner bli starkare tills dess.

NOVELL: Jaha då är det dags att köra igen då ja, har gjort lite på den för ett par dagar sen så skall få ner storyn imonn förhoppningsvis. Dock har jag inte tänkt fram nått alls just nu men det kommer nog imonn hoppas jag.

Jaha dagen är till ända och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: