måndag 4 maj 2009

Måndag 4/5-2009 21:41

DAG: Japp natt igen då, tog tabletten som jag brukar igår och somnade som jag brukar med. Men till ett så vakade jag och fick dra in på toaletten, drack åtskilligt mer igår än jag brukar. Så men jag somnade efter tack och lov för det, men till sju tiden så vaknade jag igen och fick upp på toan igen. Och somnade igen när jag la mig igen, brukar vara si och så med det annars. Klockan tio kom jag sedan till liv och gick upp, rätt bra sömn men inte så länge som jag brukar. Fick i mig frukosten idag och lyssnade sedan på musik fram till ett, då det var dags för lunch. Den fick jag i mig idag igen, och så var det väntan på att klockan skulle slå fyra. När den slog så drog jag till träningen, kom hem och stretchade och på detta fick jag i mig middagen med. Kallt idag mot vad det har varit så jag fick ta på mig en tröja idag när jag gick till träningen. Spanade lite på mythbusters idag när jag åt. Ja det var nog allt för idag tror jag. Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Japp gick bra idag på det hela taget, men jag glömde en axelövning idag. Får göra den till torsdag istället. Så gjorde jag magen med mindre tyngd och långsmamma övningar. Då kändes det, så vi får se om det känns imonn då i magen. Men tror detta kommer göra bättre verkan än att köar tungt. Iallafall kändes det idag det har det inte gjort innan. Så mina nya byxor var lite tjockare än det gamla kändes det som. Iallafall var jag svettig på benen idag, kan inte minnas om jag varit det innan.

NOVELL: Ja inget idag men imonn så skall jag gå på tävlingsnovellen, sa jag det igår? Jo jag gjorde nog det tror jag. Jag läste klart King igår och började på en ny, stackars Susan brändes på bål. Men Rolands lille i magen, det var sorligt men till det förflutna. De tog sig igenom pestens tid och över till landet där Roland kommer ifrån igen, via kristallkulan. Och såg en till episod av det förflutna. Jag började på “signal” men bytte idag till “allt kan hända” så jag kan se hur King skriver noveller. Det var ett tag sen han gjorde det, det finns korta och  lite längre noveller så jag kan spana lite på hur han skriver dem. Och det var därför jag bytte bok från “signal” även detta King. Men tror jag får mer ut av novellsamligen än den andra. Jag läste John Ajvide Lindqvists noveller för att se hur han skriver dem, då skall jag göra det samma med King. Får vi se om detta lägger nått till mina alster. Hoppas på det så de blir bättre i slut ändan.

Näe dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: