fredag 15 maj 2009

Fredag 15/5-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, somnade som jag brukar på torsdagar vid tre tiden. Men vaknade igen till sju, fan vet om det inte är nån klocka som ringde då. Men lyckades somna igen och kom upp vid elva tiden, men var seg som fan så jag la mig ett par gånger efter jag varit inne på toan. Men somna gick inte så jag drog igång med frukosten och sedan vid kvart över ett så drog jag igång med novellen. Sen start och var klar till halv tre då jag tog en mjukis. Sedan drog jag till ica och handlade lite fick med mig yoghurt ändå tror att pengarna räcker ändå. Men jag glömde pasta och banan, tänkte vända tillbaks men gick hem jag var nästan hemma så. Får dra imonn efter novellen så, jo jag tog köttbullar istället för korv. Är rätt trött på korv nu så vi får se hur det går med köttbullar. Jo igår sa jag att det var aftonbladet som skulle bli nytt, men det är inte förrän till den 18è maj som det händer, sorry. Det var min bank som skulle ha ändrat sig tills igår men när jag gick upp idag så var det ändrat till den 14 nästa månad. Varför vet jag ej med så var det. Blandade ihop detta, sorry. Så sedan var det mat tog karréer idag med pommes, det gick ner det med. Spanade på transpotter 2 idag var illa kass, är alla filmer så kassa eller. Den var ett stort skämt. Men såg den undertiden jag åt idag. Nu har jag den filmen jag inte visste namnet på kvar men den jag inte heller minns namnet på , säker dynga dem med. Jo fick jag ändra min mailserver igår när jag fick mailet igår från telias support. Så nu fungerar det igen hoppas jag, det ändrade sig när det bytte version av backupp programmet. Då fungerade inte det jag brukade ha där längre. Men nu är det igång igen, så läget är lugnt. Ser även ut som modemet har fixat till sig har inte haft fel på väldigt länge nu, ta i trä. Så mer då? Näe inte idag inte ses imonn då.

TRÄNING: Japp gick ändå bra igår att träna och det känns bättre att köra nu än innan. Då kan man fråga sig varför jag inte fick kraft innan på så lång tid innan. Japp den som vet det, inte jag. Så skall det nog snart gå att cykla igen då. Blir då till tisdag och lördag som gäller då. Kommer även stretchen bli bättre när jag är varm när jag kör på lördag. Men jag får skippa lunchen på tisdag tror jag nog att det blir. Men den dagen den sorgen.

NOVELL: Jaha seg start på dagen och seg natt med för den delen. Men jag körde på novellen och det tog från ungefär kvar över ett till halv tre innan jag gått igenom den. Så jag skall gå på den igen imonn så skall vi se vad jag skall göra. Den var ändå 44 sidor så det är rätt långt att gå igenom. Men jag bör vara klar med den tills imonn om allt går som det skall.

Japp får se om jag vaknar igen vid sju imonn, men om det är en klocka så skulle det nog inte bli det hoppas jag. Ja jag säger som jag brukar vid denna tid Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: