lördag 2 maj 2009

Lördag 2/5-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då, igår när jag la mig var jag så jävla seg att jag somnade utan att lyssna på musik. Och jag har sagt det innan när jag gör det så vaknar jag igen till fyra tiden, så även inatt. Jag vaknade massor med gånger att grannen jagade sin katt eller nått sånt. Men när klockan slog fyra så var sömnen över för mig, och jag fick på mig lurarna. Hade de på till sex då jag fick av mig dem och trodde då att jag kanske skulle somna igen. Och det gjorde jag också, sov fram till nio innan jag vakade igen. Så dagen var ändå rätt bra tackvare att jag fick sammanhängande sömn på morgonen. Drog upp och fick i mig frukosten, sedan nån gång till tio så satte jag igång med novellen med det sket sig idag. Mer om detta nedan. Så till två tiden så gav jag upp för idag, och fick i mig min mjukis. På detta så lagade jag träningsmaten eftersom jag inte kunde köra novell idag. Så blev klockan fyra och jag drog igång med stretchen, på detta satte jag igång med middagen. Spanade lite på teven när jag åt men inte mycket att se. Så jag spelade lite nintendo men inte länge kände inte för det idag. Så mer då? Jo hoppas på vinst idag på lotto dubbelt upp med skulle sitta gött det, men, men. Kan då hoppas att jag sover bra inatt och till måndag med så träningen går bra. Inte som inatt, vad hon höll på med vet jag inte men varje gång jag vaknade hörde jag henne. Så det måste varit hon som väckte mig inatt, skit. Gick den här dan åt skogen med men jag kommer igen imonn med nya tag, dock inte på novell då. Jo jag la upp statistiken igår det var jävligt jobbigt, den la sig fel och på jan och feb inte på mars april så jag fick lägga om allt för hand. Men nu är det uppe iallafall, varför det blev så har ingen aning förra gången la det sig rätt, men, men lätt skall det väl inte va. Och 100 uppdateringar är uppe nu. Version 1.1.00

TRÄNING: Japp stretch idag som vanligt, trodde nog att jag skulle kunna köra en runda på cykeln idag men för kallt idag. Och stretchen är som vanligt seg som alltid på lördagar, men det kommer bli bättre när jag kör cykel då är jag varm när jag kör.

NOVELL: Japp körde igång idag som jag skulle men tangentbordet var kasst. Tangenterna tog inte när jag slog ner dem, så att skriva ner det tog en jävla tid  idag. Så jag tappade lusten idag, jag fick ner det jag skulle men sen orkade jag inte mer idag. Jag ominstallerade programvaran med det hjälpte inte, men så bytte jag från hubben till datorn då försvann det helt. Så det var hubben som gjorde att det var kasst, nu får jag köra minnet från hubben. Tar en halvtimme att ladda in nått nu men då fungerar tangentbordet det är bättre det än minnet. Så när jag hade fixat detta så orkade jag bara läsa nästa jag gjorde inget på den alls. Och det är mycket att göra på den med, så det blir till tisdag jag kör på den igen. Så det var en kass dag på det hela taget idag, men jag fixat till det ändå så det är lugnt ändå.

Jaha dags att inkassera stålarna igen då ja. Till er säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: