lördag 30 maj 2009

Lördag 30/5-2009 20:01

DAG: Jadå natt igen som vanligt då ja, somnade rätt tidigt igår redan vid tolv tiden. Men jag vaknade sedan en timmes mellanrum, ett, två, tre och fyra vid fyra så drog jag på mig musiken. Kan säga att vid ett tiden tror jag att det var, om jag inte vaknade vid tolv vet ej, så kom min granne hem. Hörde dem i trappen men jag somnade igen så det var inte mycket ljud där inte. Låg till sex men kunde inte somna om igen kom upp ur sängen till sju då jag fick i mig frukosten. Och åtta igen så la jag mig igen, det har hänt att jag kan sova igen vid den tiden när jag kommer upp tidigt. Sov i timmes stötar fram till tio halv elva tiden. Sen blev det inte mer sömn för lilla mig, jag fick på teet och sedan nån gång till tolv tiden drog jag igång med novellen. Men slutade rätt tidigt idag med, drog till ica och handlade lite men när jag kom hem så hade jag glömt ägg och creme fraich (om det var så det stavades) så jag fick gå igen med en gång. Varmt var det idag och svettigt, jag smörjde ansiktet två gånger idag för att lindra psoriasisen men det såg ut som fan idag. Men jag skall köra igång imonn morgon med smörj, smörj skall jag ha. Så när jag kom hem så fick jag i mig en mjukis och sedan var det dags att köra igång med träningsmaten. Den var klar till halv fyra, tror jag det var. Tog det sedan lugnt fram till fyra då jag drog på min första tur. Kom hem och stretchade och sedan var det middag, hamburgare med pommes idag. Dock så diskade jag stekpannan så pommeserna blev hårda, men det får inte plats med stekpanna och plåt på min diskbänk. Lite besviken blev jag, men det gick ner ändå, och gott var det, även om det hade varit godare med icke brända pommes. Var klar med detta till sju då hade jag ätit med och diskat undan. Så skall vi se idag om det smäller till igen, ja igen med om det smäller till då da. Stålarna kommer rulla in det känner jag på mig. Näe dags att säga Hej för idag.

TRÄNING: Jaha då var det cykel idag för första gången denna sommar, för det är väl sommar nu va? Gick lite trögt idag men första gången så det var lugnt. Sedan var det avspärrat vid Scandinavium (stavas det så?) så jag fick dra ner vägen innan och köra ut med ån. Sedan när jag kom till motorvägen så hade de stängt av cykelbanan så det blev annan väg. Och jag fick pumpa upp cykeln innan jag drog idag så det tog 1 timme och 4 min lite kass tid men det kommer gå bättre sen. Och min psoriasis gillar inte sol, funderar på att ha på mig en keps. Ja kan meddela att sol i ansiktet när man har psoriasis inte är bra alls. Normalt sett är det sol behandlingar som hjälper mot psoriasis men inte där jag har det. Testade lite på händerna med de blev sämre av solen när jag körde det på östra. Det är inte alla som blir hjälpta av sol, jag är en av dem. Och stretchen idag gick bra för jag var varm idag efter cykeln. Kände av magen idag med så det tog bra i torsdags på den.

NOVELL: Japp kom igång idag trotts kass natt och fick ur mig fyra fem sidor ändå. Men igen så tog ångan slut när jag kom till en punkt, så redan till halv två slutade jag idag. Skulle handla och sedan fixa mat och cykla så jag tänkte det går nog bra att sluta här idag. Men jag kommer lägga denna novell i novellsamlingen som novell 25, det är bättre att lägga alla noveller i samma bok. Så blir det bara utdrag i smärtans bok, tror det blir bäst så.

Jada det är igen dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: