måndag 18 maj 2009

Måndag 18/5-2009 21:40

DAG:  Japp natt igen då ja eller kväll igår faktiskt, igår vid kvart i tio tiden så satte jag igång att köar ett spel på datorn. Jag måste erkänna att  jag inte vet varför jag kom på detta men så var det. Sedan till tio eller om det var ett tag efter tio så la jag ner och gick och la mig. Men tabletterna tog inte alls igår efter spelet, så jag somnade inte förrän till tre fyra tiden inatt. Sov även kasst under natten men fick lite mer sömn till morgonen så var rätt bra ändå när jag vaknade till tolv. Fick i mig frukosten och sedan rätt på så var det lunch vid ett. Det gick ner det med men seg var jag lyssnade lite på musik fram tills klockan slog fyra. Då drog jag till träningen, kom hem där ifrån och stretchade och sedan middag. Idag hade jag nya träningsmaten, ja det var samma som innan men med köttbullar i, och det var godare med köttbullar än korv. Men det kan bero på att jag ätit det ett tag med, ja korven alltså. Så spanade lite på teven tanks idag ryska tanks T34 och T34/85 den modifierade T34. Som om nån ville veta det, men om ni ville så vet ni nu. Kan även meddelat att modemet är kass igen får hoppas att det håller ihop tills jag lag upp bara. Skall ta mig en dag en våning upp och höra om hon köpt nått nytt som hon har igång vid åtta nio tio tiden. Jag tror störningarna kommer uppifrån, men det kan va fel det med. Har ingen lust att gå upp idag tar det en annan dag. Om hon inte fått nått nytt så skall jag ringa så får de göra nått åt det, om det finns nått att göra. Japp vi får se. Mer? Ja rätt gott väder idag hade inte på mig tröjan idag. Mer? Näe idag var det allt för mig…

TRÄNING: Japp seg natt och seg träning idag, ändå gick allt att göra men det gick trögt. Så nu vet jag att natt sömnen påverkar träning, har misstänkt detta men ändå har träningen gått bra. Men idag kände jag av den dåliga sömnen när jag körde. Men det gick ändå bra idag trotts att det var lite trögt. Och nya maten var god.

NOVELL: Jaha så skall jag köra igång igen då tills imonn. Har nu bara två noveller kvar att gå igenom sedan är det andra boken. Men jag tror inte att jag hinner till i år klart med dem. I början av året så tänkte jag det hinner jag men sen tog det tid som fan. Men vi får se, men troligen så blir det till nästa år jag skickar in dem. Sätter ingen tid nu som jag gjorde innan men nån gång nästa år hoppas jag vara klar. Jag har fyra månader kvar så skall jag hålla upp en månad tre kvar, sen en månad till att skriva, två månad kvar, sedan uppehåll en månad, och skriv en månad då har jag bara bearbetat dem tre gånger måste nog vara fyra på dem tror jag. Så sen kommer jag ha mer tid på mig att få ihop pengar med. Har nu 1000 om jag inte minns fel skall ha 5000 till det tar två månader att få ihop 2000 det ger minst sex månader för att få ihop stålarna. Lotto skulle sitta bra med en vinst, tummarna.

Japp skall då se om jag kan få modemet att fungera så pass att jag kan lägga upp. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: