tisdag 26 maj 2009

Tisdag 26/5-2009 20:01

DAG: Japp natt igen då jag som det brukar bli, somnade som jag brukar igår kväll. Dock hade jag på musik innan jag somnade med det gjorde ingen skillnad alls. Nån gång vid två tre tiden, vaknade till sex men somnade igen fram till tolv. Vilket var bra med sömn med inte bra för jag skulle upp och handla, sent att gå upp. Fick i mig frukosten och sedan drog jag till ica, då var nog klockan runt ett halv två. Köpte för 650 första rundan och för 950 nästa runda, dock fanns inte så mycket kött kvar när jag kom dit. Kom hem och lassade in det i frysen sedan var det dags för mjukis. Lyssnade lite på musik fram tills jag skulle äta, då åkte det av. Hade idag hamburgare med pommes, det var gott mos det. Jo jag var och klippte mig innan jag var och handlade med, jag tog en 500 från kassaskåpet så jag kunde betala. Men la till baks en sen när jag kom hem för andra rundan. Varmt var det idag med, kanske blir det cykel till lördag om vädret håller i sig, vi får se. Spanade på mythbusters när jag åt, en rätt slapp dag idag och man inte räknar när jag konkade hem maten. Det var tungt idag.

TRÄNING: Japp får se till lördag om det blir en runda, i så fall första för året. Men vi får se till lördag hur vädret är.

NOVELL: Japp skall då gå på tävlingsnovellen imonn då, vet ett par grejer att lägga till just nu. Och som vanligt är det sinnen som skall på. Kan då hoppas på bra sömn inatt med.

Jadå det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: