onsdag 6 maj 2009

Onsdag 6/5-2009 20:00

DAG: Japp natt igen då ja, somnade rätt bra igår nån gång till ett tiden. Men vaknade ett antal gånger under natten sista gången var fyra, efter det gick det inte att somna om igen. Så jag tog på musik fram till sex då jag faktiskt lyckades somna om igen. Vaknade till tio tiden och gick då upp och fick i mig frukosten. Sedan nån gång som jag inte vet klockslaget på så satt jag igång med novellen igen. Var klar idag till kvart över två nått sånt, när sedan klockan slog halv tre fick jag i mig min mjukis. Idag har jag gått hela dagen utan musik, förutom då jag skrev då hade jag skriv musiken på. Får se om det gör nått för sömnen inatt, kass sömn inatt så hoppas på bättre inatt. Så drog igång med maten idag redan till halv fyra, tänkte få en tidig start på dan idag. Så på detta satte jag mig vid nintendospelet idag igen. Jag var nära att ge upp men så kom jag äntligen igenom det, så jag kom till tredje boss hålan idag just innan jag satte igång med lunchen. Tror jag skall ta ett par varv imonn innan jag drar till träningen. Mellan ett och tre nått sånt, hade jag tänkt mig köra lite. Än så länge är det rätt lätt att köra så men nu kommer bossen mm så det kommer nog ta emot men får se hur långt jag kommer imonn. Det var skoj att äntligen komma förbi det stället jag har hållit på i tre fyra år på samma ställe. Det blir inte så mycket spelande för min del, men när det tar emot så ger jag upp med en gång. Så mer da? Jo hoppas på stålar idag igen som vanligt på onsdagar så hoppas jag på en lite hög. Men det blir nog som vanligt ändå skulle jag tro.

TRÄNING: Japp får se om jag kan ändra taget på vänster hand så att det inte gör ont när jag lyfter imonn. För jag tror inte det är tyngden som gör det utan smärtan, när det gör ont är det svårt att få upp vänster sidan. Vi får se imonn hur det går.

NOVELL: Japp äntligen en bra dag på denna punkt, sov kasst med sov ändå lite på morgonen så idag var jag igång. Ändrade rätt mycket i den jag höll på med och skrev sedan rent det. Tog fram en ny och läste igenom den idag, är inte så mycket att göra på denna men det finns lite ändå. Så till lördag skall jag köra igen.

Japp det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: