torsdag 21 maj 2009

Torsdag 21/5-2009 21:40

DAG: Japp tidig dag idag, sov rätt bra men vaknade till sex tiden då jag var uppe på toan. Sedan somnade jag igen och vaknade när klockan slog kvart i elva. Kom upp men jag var seg när jag gick upp, fick i mig frukosten och sedan när klockan slog tolv drog jag till träningen. Så kom hem till tre tiden nått sånt idag och stretchade och fick i mig middagen. Undertiden jag åt såg jag på desa vy (ja jag vet det stavas inte så men nått sånt är det) den var lång och jag kollade först på mythbusters innan den. Så på detta ja efter alltså så har jag spelat lite spel och läst King och inte gjort nått på en lång stund. Jag fick i mig ett par knäckisar till åtta tiden för att jag inte fick lunch idag så tog jag det istället. Nu gäller tvätt imonn och så skall jag ut och köpa ett block till novellerna, ja det är inte till novellerna med lättare att säga så. Har kommit folk till skolan mitt över idag morse, men de stannar nog bara över helgen. För skolan är väl inte slut ännu va, tror inte det. Så mer då? Jo jag hittade på aftonbladet igår när jag kollade både kommentarerna och annat men lite svårt var det allt ändå. Men jag skall nog lära mig det nån gång.

TRÄNING: Japp tidig start idag så jag var rätt seg när jag kom till träningen idag. Och det gick rätt trögt med men ändå fick jag allt gjort. Nja inte allt jag glömde axlarna idag. men jag gjorde när jag kom hem de övningarna så det är lugnt.

NOVELL: Ja tvätt imonn då så inget kommer göras på denna punkt imonn. Men jag skall iväg och köpa block imonn mellan tvätten, så har jag det ordnat tills lördag.

Jadå jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: