lördag 16 maj 2009

Lördag 16/5-2009 20:01

DAG: Japp igen är det då dags för natt, ja eller kväll igår faktiskt. Hade svårt att somna igår och vid ett tiden gick jag upp på toan. Men på vägen tillbaks så stoppade jag i köket och fick i mig lite ostbågar, ja inte ostbågar det var crunchy nått sånt. Det var lite på botten kvar så jag satte i mig dem, sedan la jag mig igen. Men sov dåligt inatt vaknade antal gånger under natten och så även till morgonen. Morgonen brukar jag sova som bäst, men inte inatt inte. Kom upp ur sängen till kvart i elva, fick i mig frukosten och kom ganska fort med novellen idag. Men från en tolv till halv tre körde jag idag, men den var lång med så. När mjukis klockan slog så drog jag till ica för att köpa bananer och pasta, fick med mig en påse med jätte salta  med från ica. Så när jag kom hem till tre så gjorde jag en mjukis och på detta så drog jag igång med träningsmaten. Så jag skulle slippa göra det efter maten. Och när klockan slog fyra satte jag igång med stretchen. På detta så fick jag igång maten, idag hade jag chili concarne, men jag satte på riset för tidigt idag så det hade inte kokat ihop när jag hällde upp. Men det gick ner ändå, spanade på misson impossubuel (ja jag vet det stavas inte så men nått sånt, engelska är inte min starka sida ja skall jag vara ärlig har jag inte stark sida över huvudtaget) den var okey men de jävla maskerna är rätt töntiga ändå. Det var den filmen jag inte visste namnet på och han heter Tom Cruse eller nått sånt. Men han var okey i denna men fan vet om han kan agera eller inte. Han stirrar mest och säger ingenting ganska kasst ändå. Japp men nu har jag sett den med har inte sett de två innan men tror inte jag missade nått ändå. Detta var trean jag såg, och raderade med en gång med. Så mer? En rätt bra dag ändå idag trotts att jag sov dåligt inatt, det händer då och då att dan blir rätt bra ändå. Så idag. Nu skall ni som vanligt hålla tummarna så jag kan kamma hem stålarna idag. Lotto idag känner jag på mig att det kommer smälla till, som vanligt på lördagar. Japp det var nog allt för idag det ses imonn på min lediga dag säger Hej.

TRÄNING: Jaha lördag då är det stretch idag och som vanligt var det segt. Men det gick bra och det kändes bra även om inte magen känns längre. Så jag vet inte om att göra om magövningarna var så bra ändå. Men jag kör på detta nu så får vi se.

NOVELL: Jag körde på idag kom igång redan vid tolv tiden idag. Var inte klar förrän till halv tre då hade jag fått ner det på papper, och mammer, nja inte på mammer. Så men jag kommer få gå igenom det tre gånger till det saknas lite i det ännu. Men jag har plockat fram den näst sista novellen idag, gubben. Det var inte så länge sen jag skrev den nu. Men det är en kortis på 8 sidor får se vad som händer med den när jag går på den. Sedan är det bara varelsen kvar som kommer knyta ihop påsen. Det är en uppföljning på första novellen odjuret, tänkte jag skulle sluta med ett slut på en novell i samlingen. Men det är massor med arbete kvar att göra ännu, får se om jag hinner till september. Hur det skall gå hänger på de samlade smärtornas bok, tar den tid så hinner jag inte. Det är fyra månader kvar tills september så jag tänkte gå en månad på smärtan sedan en gång till på novellerna. Och om man då räknar så går det inte ihop, men vi får se hur det går.

Näe nu är det dags för en vinst på lotto det var ett tag sedan nu. Om jag inte räknar små vinster så var det nu 43 år sen sist jag vann. Ja skall jag vara ärlig så har jag aldrig vunnit nått på lotto, så nu är det dags. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: