tisdag 12 maj 2009

Tisdag 12/5-2009 20:01

DAG: Japp dag igen då ja, igår kväll somnade jag vid tre tiden, men sov ända till elva innan jag vakade. Bra sömn inatt med andra ord, dock stannade jag i sängen till tolv innan jag gick upp. Kände mig rätt seg så jag låg kvar och somnade nog ett par gånger med tror jag. Så när jag hade fått i mig frukosten och skulle sätta igång med novellen så var klockan redan ett nått sånt. Men idag var jag utvilad så jag fick ur mig två noveller idag, innan jag fick i mig mjukisen. Efter detta så drog jag till ica och handlade lite, jag var innan på apoteket och fick lite tandkräm och tandtråd. Så när jag kom hem drog jag igång ugnen och stretchade till fyra. Hade idag kotletter med pommes, jag har räknat på maten och det kommer räcka tills den 25è så jag slipper soppan. Jo jag installerade svenskaspels timer igår när jag var uppe på siten. Det är en timer som räknar ner från den tid du ställer in den på, tänkte det programmet kan va skoj att ha. Men igår när jag skulle stänga datorn så stängdes 10 program för att det var något fel. Dator har fungerat som det skulle innan jag ladda in spel porgrammet. Men jag startade om datorn och tog bort programmet och även adobes air tror det var det som gjorde att det blev fel. Jag vill minnas att jag har installerat den en gång innan med samma resultat. Men allt blev bra igen när jag tog bort dem. Så det programmet kan jag inte rekommendera om det inte är så att det är min dator som inte gillar det. Köpte en triss på vägen hem från ica men som vanligt vann jag inte ett dugg, som vanligt. Men en rätt bra dag idag ändå, imonn skall jag till min lille kompis så inget annat imonn. Så mer? Näe inte på denna punkt, ses imonn.

TRÄNING: Japp somnade rätt bra inatt trotts träning, nån gång vid tre tiden som är normalt för träningsdar. Så jag fick 8 timmar inatt, det är gott mos det. Får hoppas att sömnen rättar till sig tills torsdag, så skall vi se hur det går då.

NOVELL: Japp sen start idag men bra sömn så det gick bra ändå. Men stoppade just innan halv tre för att jag skulle hinna till ica innan maten. Stoppade på grisen idag den ligger på 44 sidor den, vilket är rätt mycket sidor på. De flesta ligger mellan 10-20 sidor, och jag tog bort en idag. Den hade jag inte arbetat alls på sedan jag skrev den. Så den får ligga det var för mycket att göra på den så jag la den åt sidan. Nu har jag bara tre kvar att gå igenom sedan är det de andra böckerna som gäller ett tag framöver. Tippar på en eller två månader fram så skall jag köra de andra böckerna, så kör jag på novellerna igen. Så får vi se om det blir nått av dem nån gång, vi hoppas på det.

Japp då vet jag varför det misslyckades att limma in texten igår när jag bloggade. Det var svenskaspels programmet som gjorde det tror jag. Så igen säger jag igen samma sak som jag sa igår Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: