måndag 16 oktober 2023

Måndag 16/10-2023 20:14

DAG: Jaha till natt igen och igår tog jag en och en halv tablett och det var bra fick inget med hjärtat och sov okey inatt vaknade lite tidigt men var ändå rätt pigg idag. Kom ur sängen till 10:10 tiden fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med romanen idag till ett tiden. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg då ett avsnitt av en ny serie wensday som var helt okey att se. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen och ja inget mer idag tror jag visst nä. En bra dag idag var ett bra tag sedan jag hade detta igen.

TRÄNING: Jaha idag körde jag igen och allt gick bra idag jag var pigg med på cykeln brukar vara rätt seg men inte idag. Vi kan bara hoppas på att jag sover bra sedan med.

ROMAN: Jaha idag körde jag igen äntligen och det gick bra även om jag bara körde en timme idag jag fick läsa på och sedan till ett tiden gick jag igång och körde då en timme fram till 14:00 och jag tror att det blev bra med men då är jag pigg igen har inte varit detta på länge nu. Så jag hoppas att tabletterna gör verkan igen tills imonn med. Och sedan även efter detta.

MUSIK: Nä inget på denna punkt idag heller.

Jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: