tisdag 1 januari 2019

Tisdag 1/1-2019 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov inatt en timme rem och kom ur sängen till 10:40. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken igen idag. Körde den idag till 14:30 tiden men mer om detta nedan. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Köpte lite choklad och toapapper men glömde torky idag får ta det imonn. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag karréer med stripes och såg en film men såg inte hela idag tappade orken att se idag. Så mer? Fick i mig en kopp kaffe och så fick jag sedan i mig resten av chokladen med. Så mer? Jo det är dragning till 21:30 idag ringer de så har jag vunnit över millen annars så ser jag det imonn när jag kollar mailen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag kör till torsdag igen hoppas att jag sover då i alla fall lite bättre än inatt.

ROMAN: Ja inte nog med att jag måste sova jag måste också vara pigg. Men jag kanske kör imonn om jag sover inatt vill säga.

MUSIK: Ja idag körde jag klar låten men jag tror att jag skall lägga lite längre imonn idag kom den upp till 3,50 kan gå till 5,50 om jag kommer på mer text är lite kort tycker jag. Men jag får se imonn då jag skall lägga texten om jag kan få till längre eller om det är nog. Så skall jag imonn se om jag kan få tag i nya grannen och höra när han kommer hem från jobbet.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: