onsdag 9 januari 2019

Onsdag 9/1-2019 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov en och fyrtio men var seg när jag kom ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så skulle jag då gå igång med romanen. Och det gjorde jag men tappade farten med en gång nästan idag. Så jag la ner och gjorde inte nått idag. Jo jag spelade på datorn och lite på Nintendo med men hade inte lust med nått idag. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag.  En kass dag trotts bra natt men jag var seg idag när jag vaknade igen och jag vet inte varför det är så ibland sover jag 1 timme och är pigg så idag sov jag en och fyrtio och är seg. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag jo jag pratade med mamma idag men en stund.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover bra tills imonn så kör jag stretchen igen imonn. Har hållit upp länge nu så det är dags att jag går igång igen med detta. Så tummarna för imonn.

ROMAN: Ja jag satte mig idag och körde en stund men det gick inte idag tappade farten helt och la ner.

MUSIK: Ja vi skall se om jag kan vinna denna veckan då har nu lagt in lite mer en rad på jokern till så vi får se om jag slår till denna veckan.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile Sad smile

Inga kommentarer: