fredag 4 januari 2019

Fredag 4/1-2019 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov en timme inatt med så lite kasst var det idag med. Kom ur sängen till 10:30 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag igen. Men idag körde jag inte läge utan la av vid ett tiden. Så stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och gick igång med middagen till tre tiden hade idag fläsk och mos gott mos och löksås. Såg en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp med kaffe. Så mer? En kass dag idag lite sömn och gick inget vidare idag när jag körde musiken idag. Så sedan satte jag mig och läste lite idag ur King ett kapitel måste göra det varje dag nu så jag kommer igång med romanen igen. Så mer? Kommer lägga undan musiken ett tag just nu. Så hoppas jag att jag kan köra romanen igen. Men då måste jag sova runt en och tjugo nått sånt just nu är det inte bra men jag hoppas att det blir bättre med tiden. Så mer? Nä kommer inte på mer just nu så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn kommer jag inte köra stretch för jag tvättar hela dagen nä. Jag tvättar till 16:00 till 20:00 så jag får gå igång med middagen till två tiden så jag hinner till fyra sedan och gå igång.

ROMAN: Ja om jag sover inatt en och tjugo så kör jag imonn igen. Jag kommer inte sova längre tror jag inte i alla fall.  Men en och tjugo så kör jag imonn vi hoppas på det.

MUSIK: Ja jag håller på musiken ett tag jag måste göra om melodin för den är inte bra och jag tror jag gör det en annan dag längre fram i tiden. Så jag lägger ner ett tag och så kanske jag går igång igen sedan.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: