tisdag 29 januari 2019

Tisdag 29/1-2019 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov en och fyrtio rem och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så tabletterna och så gick jag igång med inte nått idag heller. Jo jag ringde till läkarcentralen och beställde slava skall hämta till fredag. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med potatisgratäng. Jag köpte en påse när jag handlade så jag tog den idag. Såg en serie när jag åt idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har kollat upp varför min kontroll inte fungerar som den skall och det är för att det inte är en original så jag ser om den fungerar annars måste jag köpa ny. Så mer? Nä jag såg två serier idag när jag åt först en sedan en till kommer ihåg nu. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja sover jag bättre till torsdag så skall jag köra stretchen igen måste gå igång igen med detta.

ROMAN: Ja idag kunde jag ha kört men jag var seg jag hoppas att jag sover bättre ett tag och sedan kan köra igen på denna punkt.

MUSIK: Ja jag kan inte spela idag så jag får spela tills imonn så har jag chans på torsdag fredag och lördag och söndag. Och då kanske jag kan gå igång igen med denna punkt.

Så säger Tjingeling!

Inga kommentarer: