måndag 7 januari 2019

Måndag 7/1-2019 19:43

DAG: Jaha till natt  igen då ja och en okey natt inatt sov en timme och tjugo rem och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag. Jag körde den idag till 14:30 tiden då jag la ner för dagen. Så till tre gick jag igång med träningen sedan hem igen och fick igång middagen. Så såg en film men såg inte hela hade inte lust att se idag. Så efter detta så gick jag igång med en kopp kaffe och så har jag pillat lite med datorn och spelat lite spel. Så mer? Imonn skall jag ut och köpa byxor ja jeans kostar 1000 och det fick jag av morsan i julklapp så jag kör det imonn. Så mer? Jo jag skall köpa lite mat med på vägen hem sedan. Och mer? Nä inte mer imonn kör jag nog inte roman men om jag sover bra så kanske jag kör ändå. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag skall till nästa vecka köra stretchen igen även om jag inte sover så bra måste gå igång med detta igen.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra idag kan hoppas att jag kör igen sedan med jag kör imonn om jag sover bra annars så tar jag och köper byxor och sedan laddar jag  hem streamen jag gjorde i söndags.

MUSIK: Ja jag håller igen lite på denna punkt har mer chans på romanen än på musiken tror jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: