onsdag 30 januari 2019

Onsdag 30/1-2019 19:55

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov 40 minuter rem inatt och kom ur sängen till 10:30 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Jo jag har spelat lite spel på datorn idag men inget annat idag på hela dan en kass dag idag. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg två serier ja det var samma serie men två avsnitt av den. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen idag med. Så mer? Jo jag skall gå upp till 00:01 och försöka lägga in lite pengar att spela för jag fick 100 av dem så jag skall spela för 170 och då få tre chanser på ett spel och sedan tre till på annat spel och så två på en till. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat för imonn så hoppas jag att jag sover inatt så skall jag köra stretchen igen jag håller tummarna för det.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Ja jag hoppas att jag kan få in pengarna idag till tolv eller lite efter så jag är med och spelar igen. Så kan jag köra denna punkt igen.

Japp jag är klar och säger Tjingeling!

Inga kommentarer: