måndag 21 januari 2019

Måndag 21/1-2019 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bättre natt inatt än i söndags men jag var ändå seg idag när jag kom upp. Jag kom ur sängen till 10:30 tiden idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen men tappade farten idag igen och la ner. Jag kan inte fatta varför jag ibland är pigg och sedan är seg en annan dag. Så jag stack till träningen idag till tre tiden och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har spelat lite Nintendo idag gammat spel som jag började på igår. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja idag gick det inte alls bra det var mycket folk och jag fick vänta och sedan gav jag upp och stack hem. Jag gjorde inte alla övningar idag men det tar jag igen till torsdag.

ROMAN: Ja körde ett tag idag men gav sedan upp. Jag sov inatt en timme och tjugo rem. Men jag var seg som fan idag när jag vakande idag. Det är fan att jag inte kommer på varför jag är seg en dag och inte en annan. Men det finns ingen rim och reson för detta och jag kan inte komma på vad det är som gör att jag är pigg en dag och inte en annan.

MUSIK: Ja vinner jag idag nä denna veckan så kör jag här igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Inga kommentarer: