torsdag 3 januari 2019

Torsdag 3/1-2019 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov  jag okey jag sov en timme och tjugo rem inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med att skriva texten till nya låten. Körde det idag till 14:50 tiden då jag la ner och så stack jag till träningen och sedan hem igen. Jag gick igång med middagen och såg en serie när jag åt middagen. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag en ändring på texten jag gjorde innan. Så mer? Jag har försökt idag att få uppgift men det finns inte på internet så jag skiter i det jag vet inte var man skall ta sig för att få svar. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra idag fick gjort allt idag och jag fick sänka på en grej men jag hade använt annat innan så jag gick ner lite på denna. Redskapet fanns inte innan men nu så fanns det igen. Så mer? Nä inget mer.

ROMAN: Nä inget idag heller kanske kommer sedan igen. Men nu kör jag musik ett tag till. Så får vi se om jag sover bättre sedan.

MUSIK: Ja jag fick till all text idag alla fyra verser och sedan refrängen och ett break och sedan var jag klar för idag. Jag tänkte ta och ringa på grannen idag men det var svart så ingen var hemma idag men imonn skall jag nog gå på och sjunga lite jag ringer på och svarar ingen så kör jag bara. Så återstår det att se om det blir bra eller inte. Jag får sjunga och sedan se hur det blir helt enkelt. Jag kanske gör om sången sedan igen när jag väl hör den på band. Jag har inte testat alls idag bara gjort texten idag. Men imonn om inget annat händer så skall jag försöka sjunga lite och se hur det går.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile Jag tror att jag måste ha en glad gubbe om jag sover en och tjugo med blir inget annat än detta så vi får se. Ibland är jag pigg ibland är jag inte det och jag vet inte varför det är så.

Inga kommentarer: