lördag 5 januari 2019

Lördag 5/1-2019 19:42

DAG: Jaha till natt igen då och jag har lite tid på mig idag skall ner och hämta tvätten till 19:45 så jag sticker och kommer sedan igen. Sov illa inatt 40 minuter och vaknade till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med att göra inte nått idag igen. Men jag klippte mig idag skulle ha gjort det imonn men gjorde idag så slipper jag tills imonn. Nä nu får jag ta mig ner och få upp tvätten så kommer jag igen. Så jag är tillbaks igen och klockan är nu 19:58 så mer? Jo jag gick igång med middagen till 14:30 tiden idag hade då kotletter med pommes och såg en film som jag inte såg klart idag ser en annan dag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så väntade jag på att klockan skulle slå 19:30 och då gick jag igång med bloggen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Och då sände jag igen live på Twitch till 18:00 så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover runt en och tjugo igen så kör jag romanen igen. Och så kan jag nog köra stretchen men till måndag om jag sover så. Vi håller tummarna för det.

ROMAN: Ja inget idag men jag hoppas jag sover till måndag så kör jag igen då.

MUSIK: Ja jag väntar lite med detta just nu har jag en kass sång ja melodi på versen och jag tror jag håller upp med detta ett tag kanske går jag igång igen sedan med detta.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: