onsdag 1 mars 2017

Onsdag 1/3-2017 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vaknade ett otal gånger under natten och kom ur sängen till 11:00 tiden fick i mig frukosten och så sedan tabletterna med. Idag tog jag ägg frukost med rostat bröd och makrill i tomatsås. En väldigt god frukost idag. Så sedan la jag ner allt idag och gjorde inte nått. Glömde till och med pianot idag kom jag på just nu. Men jag tar igen det tills imonn tänkte jag. Så gick igång med middagen till tre tiden idag ja jag var tidig igång idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Jo jag har fått samtal från Microsoft och lagt på två gånger kommer från Indien och är bluff samtal. Så sedan i morse så la jag upp statistik igen för februari 2017 på alla siterna. Så mer? Jo igår så backade jag upp spelen på E disken har inte gjort det innan men nu är de där jag har 30 spel och alla är uppbackade. Så mer? En kass dag idag men som vanligt så börjar den med kass natt. Vi får se om jag kan komma tillbaka till den bra sömnen någon gång igen vi hoppas på det. Så jag såg en film när jag åt idag började på den igår men såg inte klart men idag så. Det var Johan Falk har inte sett alla så jag har satt boxen på inspelning när det kommer nytt går på 7 an om jag inte minns fel.

TRÄNING: Ja har tagit fram kläderna idag och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja just nu känns det inte som jag kommer igång någon gång med detta men jag hoppas att jag kan sova lite bättre längre fram.

MUSIK: Ja glömde pianot idag men jag kör imonn om jag inte sover då kör jag roman. Men jag sover kasst på starktablett med nu med vi hoppas att det fixar till sig med tiden.

TECKNING: Ja kör till söndag om allt går som jag vill. Jag vill också köpa nytt program men det kostar 360 och det har jag inte råd med nu. Kan säga att jag fick mer räkningar och nu har jag bara 600 kvar att leva på men jag får leva snålt så skall det nog gå.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: