fredag 3 mars 2017

Fredag 3/3-2017 20:23

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt inatt vaknade ett par gånger när grannen lät sedan till fem tiden. Och efter detta så sov jag inte nått tills jag gick upp till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så väntade jag fram till ett tiden innan jag gick till stan nja åkte med vagnen gjorde jag. Så till game stop och fick mitt spel och det jag hade beställt sedan hem igen. Men jag stannade på ICA för att handla lite sedan hem. Fick på skärmskyddet och sedan satte jag den på laddning. Så sedan laddade jag ner DLC för 200 och så satte jag igång att spela lite en tio minuter så jag kom ur grottan sedan la jag ner för idag. Så jag satte igång nätverket och så laddade jag ner uppdateringen och sedan också uppdateringen för kortet ja jag köpte ett jag kommer inte på vad det heter nu. SD kort på 200 GB som krävde en uppdatering för att köras och den är inne med. Jag spelade på den lilla skärmen idag skall imonn spela på teven med min pro kontroll som gick på 1000 så jag hoppas att den är bra nu har inte testa den ännu. Så mer? Jo jag la upp på Facebook via en knapp på Nintendo spelet och en liten rad till ett skärmklipp. Så mer? En kass dag idag jo jag gick igång med middagen till fyra tiden sen idag för jag gick hem idag från stan. Så hade idag fläsk och löksås och såg en serie när jag åt. Synd att de flesta serier går på torsdagar men nu har jag gått igång med netflix med så jag har det en månad gratis sedan får jag sa om jag tar den med då kan jag se när det inte finns nått på teven att se. Men jag vet inte om det är värt det det går på 79 per månad men jag skall kolla om jag skall ta det eller inte jag har en månad på mig sedan måste jag stänga om jag inte vill ha det mer. Så mer? Jo till sex tiden så gick jag igång med pianot ett tag fram till 19:30 tiden så lite fick jag idag i alla fall. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall se imonn om jag hinner med denna punkt det beror på om jag spelar imonn. Men jag tänkte köra armhävningar i alla fall tänkte jag vi får se hur det går.

ROMAN: Ja inget idag men jag hoppas att jag kan köra lite på det imonn men det beror på hur jag sover inatt som vanligt.

MUSIK: Ja fick en och en halv timme idag och jag är nöjd med det men jag skall till söndag spela andra kadensen så får vi se om det räcker eller inte mer om detta till söndag och imonn.

TECKNING: Ja till söndag hoppas jag att jag kan köra igen bra sömn med så går jag igång tidigt och hinner med mycket vi får se.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: