söndag 5 mars 2017

Söndag 5/3-2017 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen somnade rätt okey men sov sedan inte bra. Vaknade till fem tiden och låg sedan vaken fram till åtta tiden då jag somnade igen fram till 11:00. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och tabletterna. Så sedan till tolv tiden så gick jag igång med att dammsuga. Så efter detta till ett tiden så gick jag igång med att spela piano. Körde det idag fram till 14:30 tiden då jag ringde ett samtal men fick inget svar. Så då satte jag igång med att spela spel jag spelade Zelda fram till 16:00 eller längre tog tid ändå var det rätt lätt men det tar tid. Så till fyra eller jag tror att klockan var mer så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt. Hann inte mer idag eftersom jag var sen så hann jag inte med mer idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med teckningen till sju tiden. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har tagit fram kläderna för imonn och jag är redo för att köra imonn. Då skall jag köra stretch och cykeln och gång med måste gå igång med detta nu så jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag imonn på denna punkt. Men vi får se hur natten är har inte gått bra innan men inatt så hoppas jag att jag kan sova. För då kör jag imonn.

MUSIK: Ja körde idag och det gick okey idag fick till den nya kadensen med men då var det samma ackord som innan ja inte alla men några. Så det gick bra idag och jag la ner tidigt idag och hann med lite spel på Nintendo med även om det drog ut på tiden.

TECKNING: Ja körde idag även om jag inte hade lust nått mycket så kör jag idag. Kan inte hästar men jag skall teckna från en bild så tror jag att det går bättre. Det ser ut som hästar men inte så bra. Men jag tror det blir bättre när jag har bild att gå efter skall se till nästa söndag om jag inte kan lite bättre.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: