torsdag 2 mars 2017

Torsdag 2/3-2017 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var grannen igång ett tag och sedan somnade jag sent. Sov inte bra kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så men jag vaknade idag till sex tiden och låg sedan vaken till och från tills jag gick upp. Så satte igång med pianot till ett tiden och körde idag fram till 14:45 ja med pianot alltså. Så sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan slog morsan en signal och så kollade jag lite på internet. Jag skall imonn ut och köpa mitt nya Nintendo spel så gör det när jag vaknar till ett tiden eller nått sånt. Så sedan skall jag köpa lite mat med sedan hem och gå igång med spelet men jag såg idag att det måste uppdatera med innan jag kan gå igång med det. Tänker spela en timme per dag när jag har tid. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag hoppade stretchen efter kass natt igen. Hoppas att jag kan sova lite bättre sedan men det ser mörkt ut just nu.

ROMAN: Ja vi får se när jag kan komma igång med romanen igen men jag måste först sova bättre igen. Men snart hoppas jag.

MUSIK: Ja körde två timmar idag drygt och det gick okey idag fick till nya kadenserna och skall sedan gå igång med nästa kadenser med men jag får ta det längre fram. Imonn skall jag köra de kadenserna jag gjorde idag sedan till lördag så kör jag de andra så kan jag förhoppningsvis klara båda på en vecka vi får se hur det går med det.

TECKNING: Ja jag kör igen till söndag som jag sa innan om inget ändras tills dess.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: