tisdag 28 mars 2017

Tisdag 28/3-2017 20:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt vaknade till fyra tiden och sov sedan inte mer. Jag trodde jag skulle somna igen men inte heller. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig en storfrukost idag med ägg bröd och bacon. Så sedan till ett tiden så stack jag till frisören och sedan till ICA för att köpa lite. Gav ut idag 500 så nu får jag leva snålt fram över. Jag vet inte hur mycket jag får över denna månaden men jag köpte ett spel för 100 så det kommer inte bli mycket tror jag. Så sedan hem och gick igång med middagen till 14:30 hann inte med mer för jag var hos grannen och installerade en telefon med innan jag stack till ICA. Så sedan såg jag en serie när jag åt och så stack jag till pianot till 16:20 då jag fick i mig middagen ja innan dess. Så sedan hem igen och fick i mig en kopp kaffe och så lite godis som jag fick med mig från ICA. Så mer? Jo jag tror (Ta i trä) att blogg programmet är okey nu för igår så gick inget fel så jag hoppas att det håller sig nu. Så mer? Nä nog för idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja till torsdag kör jag igen på denna punkt.

ROMAN: Ja som jag sa så hoppas jag komma tillbaks igen på denna punkt men vi får se när det händer.

MUSIK: Ja var lite osäker igår men jag fick till det rätt ändå trotts att jag inte visste riktigt i söndags men det var nästan rätt jag hade skrivit ner a när det var b men annars så var det rätt. Gick okey idag.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen men då får vi se om jag har råd att köpa eller inte jag måste ha pennor och linjaler och en skalpell och det kommer kosta vad vet jag inte men vi får se till den siste då kan jag räkna ut vad jag har kvar tror jag. Så får vi se om jag kan komma undan jag kanske kan ta två pennor och linjaler så kostar det inte så mycket. VI får se i slutet av veckan hur det blir.

Så dagen är slut men en rätt okey dag ändå trotts kass natt. Så jag säger Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: