fredag 31 mars 2017

Fredag 31/3-2017 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt och kunde sedan inte somna om igen. Klockan var fyra när jag vaknade och 10:30 när jag kom ur sängen. Fick i mig en storfrukost idag med kokta ägg och mackor. Och just som jag satte igång att äta så ringde det. Det var McAfee som skulle ringa till efter tolv men inte heller. Så jag fick ta mina tabletter innan jag åt idag men jag åt lite vid sidan av för de fjärrstyrde datorn men hittade inte felet så de kommer maila mig om det de samlade data och lite till för att gå igenom sedan. Så skannade jag datorerna idag med. Så efter detta så tappade jag farten och gick igång med pianot till ett tiden. Men hade svårt idag att fokusera så det gick så där idag. Körde pianot till 15:00 då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg två serier när jag åt. Så mer? Jo jag fick ge upp mina försök att få mediaspelaren att fungera så jag fick ta annan. Så idag gav jag upp och tog annan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag jo jag hoppas att bloggprogrammet inte kraschar med nu. Har gått bra nu ett tag men vi får se idag hur det går. Så nu är jag klar för idag ses igen imonn. Och då får jag gå igång med att lägga upp statistik igen för denna månaden.

TRÄNING: Ja skall köra armhävningarna imonn men måste ut så jag hoppas att jag kör hela stretchen imonn om jag hinner och lite till vi får se hur det går med det imonn.

ROMAN: Ja jag går igång igen så snabbt jag får tid men det ser mörkt ut just nu.

MUSIK: Ja det går trögt har svårt att fokusera igen idag men imonn så skall jag köra en timme med ena och sedan en timme med andra kadensen så hoppas jag att jag till tisdag kan det jag skall.

TECKNING: Ja meningen var att jag skulle köra idag men jag hoppade det idag. Och jag kommer inte ha pengar att köpa det jag behöver heller kommer ha 600 över som skall räcka till den siste så det ser inte bra ut just nu.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

Inga kommentarer: