torsdag 9 mars 2017

Torsdag 9/3-2017 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men jag fick ändå inget gjort idag. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och sedan även tabletterna. Så efter detta så tänkte jag göra lite men hoppade det idag. Så jag gjorde inte nått på hela dagen idag tills det var dags för att ta mig till gymmet. Då var klockan tre sedan hem igen och så stretch och så middag. Hade inte köpt mat idag heller så jag fick ta kotletter idag igen. Så sedan såg jag en serie när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo har pillat lite med zelda idag och testat lite men inte mycket. Så en rätt kass dag idag trotts rätt bra sömn inatt.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra idag men jag tog en trappmaskin idag istället för gången. Körde tio minuter det räckte på den men hoppade cykeln idag igen. Så när jag kom hem så körde jag nästan hela stretchen och sedan middag.

ROMAN: Ja idag borde jag ha kört men gjorde det inte hade inte lust idag alls. Och imonn är det tvätt så då går den dagen bort med.

MUSIK: Ja imonn så kör jag två timmar när jag väntar på tvätten hoppas jag.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen är tanken så jag hoppas att allt går som det skall.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: