fredag 17 mars 2017

Fredag 17/3-2017 20:13

DAG: Jaha hela bloggen gick åt skogen efter krasch så jag får göra om igen. Så sov illa inatt vaknade till fyra tiden och somnade sedan igen till nio tiden en stund. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig en stor frukost idag. Sedan till tolv tiden gick jag igång med Nintendo ett tag men dog med en gång så jag la ner och gick igång med pianot istället fram till 15:00 tiden. Efter detta så tog jag fram Nintendo igen och spelade då på den lilla skärmen och då tog jag min första mini boss. Jag glömde ta bild men la upp ändå på Facebook ett inlägg. Så sedan tänkte jag idag att ta mig ut och handla lite men hoppade det för klockan var redan nästan fyra. Så jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg två serier när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så kollade jag lite på teven igen för ett ögonblick för att kolla en sak. Så mer? Fan jag hade en lång blogg idag men allt försvann för den jävla blogger skiten. Nu kommer jag inte på vad jag sa innan. Jo jag vann nog inte på eurojackpot men man kan vinna högre vinster men inte över en mille då ringer de inte så jag kan ha vunnit lite ändå ser det idag eller tills imonn så idag på Twitter eller imonn på Twitter ser ni om jag vann. Så mer? Nä kommer inte ihåg nu mer.
TRÄNING: Ja skall ut imonn och sedan skall jag köra stretchen som jag hoppas att köra efter att jag har varit ute och handlat.
ROMAN: Ja vi får se när jag kan komma igång med denna punkt igen just nu ser det mörkt ut men jag hoppas.
MUSIK: Ja idag körde jag kadenserna som jag gjorde innan så jag kan dem nu tills imonn och söndag kör jag de nya men jag måste också köra alla jag kört för till tisdag skall vi gå igenom alla jag kört och jag har svårt att få dem att fastna så vi ser hur det går till söndag.
TECKNING: Ja skall köra till söndag hoppas jag då blir det en get och sedan en fågel hoppas jag vi får se.
Så dagen är slut och jag säger igen Tjingeling!    

Inga kommentarer: