söndag 12 mars 2017

Söndag 12/3-2017 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vaknade till sex tiden och låg sedan och försökte somna om igen men lyckades inte. Kom ur sängen till 10:30 och idag fick jag i mig en ägg frukost med rostat bröd och makrill i tomatsås. Det var gott och sedan så gick jag igång med dammsugningen till tolv tiden. Så efter detta så gick jag igång med pianot till lite efter tolv och körde sedan det fram till 15:00 då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg en serie sedan resten av filmen jag såg för ett tag sedan. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med att teckna till sex tiden. Så efter detta så bäddade jag om sängen och nu är jag här. Jo jag spelade ett spel med innan jag gick igång med bloggen gick okey men sedan var det mer och då la jag ner igen. Så mer? Jo jag gjorde en storsatsning på eurojackpot men den gav inte nått. Hade varit bättre att jag hade haft de pengarna till mat. Så mer? Jo jag funderar på att ta bort statistiken från hemsidan tror inte någon ser denna ändå. Men skall ha den ett tag till sedan kommer jag ta bort den. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja skall ta fram kläderna för imonn innan jag lägger mig och bloggat så jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja en dag hoppas jag att jag kan köra igen men det blir inga bra nätter så jag får se när jag går igång igen med denna punkt.

MUSIK: Ja körde mina två timmar idag och lite till så hoppas jag att jag kan läxan tills tisdag men det går trögt trotts att jag redan har gjort dessa ackord. De fastnar inte i huvudet men det kanske tar tid innan de gör det hoppas jag.

TECKNING: Ja körde idag och det gick så där är inte så bra på djur men skall till nästa söndag köra igen då är det getter som jag skall köra.

Så dagen är slut men en rätt kass dag så jag hoppas att jag snart kommer få bättre dagar igen men det ser rätt mörkt ut just nu. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: