måndag 20 mars 2017

Måndag 20/3-2017 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja sov rätt okey inatt vaknade till nio tiden och kom ur sängen till 10:45 idag fick i mig frukosten och så gjorde jag inte nått idag. Jo jag satte mig och spelade lite Nintendo ett tag sedan spelade jag pianot ett tag med. Fram tills det var dags att sticka till träningen. Så tränade sedan hem igen och hoppade stretchen igen idag. Gick igång med middagen och så såg jag resten av filmen som jag såg igår. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till på Nintendo. Så mer? Jo det går inte att lägga upp på blogger med detta programmet om det är fel på blogger eller programmet vet jag inte. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Kort blogg idag visst.
TRÄNING: Ja körde mitt pass idag men jag hoppade en stund av gången och cykeln idag. Så hoppade jag stretchen när jag kom hem.
ROMAN: Ja skall läsa klart boken hon vill ha igen den till våren och det är snart. Så får vi se om jag kan komma igång med denna punkt igen snart.
MUSIK: Ja körde två timmar idag på ackorden så jag hoppas att jag kan klara av dem till tisdag men kör imonn med så tar jag dem.
TECKNING: Ja skall köra en dag om inte annat så blir det till söndag igen hoppas jag.
Så dagen är slut och jag säger Tjingeling!    

Inga kommentarer: