fredag 10 mars 2017

Fredag 10/3-2017 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Sov inte bra och vaknade sedan till sex tiden sov inte mer efter det. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten sedan till 12:00 så stack jag ner med tvätten. Sedan upp igen och ner till 12:45 för att hänga upp den samma sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så har idag inte gjort nått mer än att spela pianot ett tag och det gick så där idag. Så mer? Till 15:45 tiden stack jag ner och fick upp tvätten sedan gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg två serier idag när jag åt. Så sedan efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och en semla jag tog den första när jag kom hem från ICA. Sedan den andra när jag tog kaffe. Så mer? Jo jag spelade lite idag med men det gick inte bra idag dog med en gång idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om allt går som jag vill så skall jag köra imonn med då måste jag sova bättre än idag. Så vi håller tummarna för det.

ROMAN: Ja sömn så kör jag imonn så vi hoppas på det satte mig och läste idag ett par kapitel ur boken jag håller på med vi får se imonn.

MUSIK: Ja körde min läxa idag och det gick så där jag har E, A och B dessa ackord har jag inte kört innan och det vill sig inte som jag vill men jag kan nog det mest nu. Kör imonn och sedan till söndag så kör jag de nya som jag inte har börjat på ännu.

TECKNING: Ja kör till söndag igen hoppas jag.

Så dagen är slut och jag kommer igen imonn med mera strunt då. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: