fredag 24 mars 2017

Fredag 24/3-2017 20:21

DAG: Jaha till natt och en kass natt igen somnade till ett tiden men sov sedan inte länge innan jag vaknade igen. Kom ur sängen till tio tiden idag och fick i mig frukosten men fick sedan vänta med tabletten tills klockan slog 11:30. Eftersom jag var tidig idag så fick jag vänta med att ta tabletterna idag. Så sedan så stack jag ner med tvätten till 12:00 tiden jag satte mig och spelade lite så jag missade tiden idag. Ja inte med mycket men lite sen var jag. Så sedan upp och satte igång med att spela piano till 14:00 då jag kom hem. Jag var ute och löste in lite lotter idag till ett tiden eller där efter. Men jag vann ny lott inget mer. Så la jag in nitlotterna på internet så man får ny chans. Så spelade pianot fram till tre tiden då jag gav upp för dagen. Så sedan till 15:45 stack jag ner och fick upp tvätten igen. Och så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg två serier när jag åt. Så sedan igår så tror jag att jag har löst problemet med blogg programmet med såg det igår så idag hoppas jag att det skall fungera igen. Ni får veta tills imonn. Så mer? Jo spelet jag mötte en liten gardian och jag dog och dog och dog men jag vet inte om man kan skada den om man inte gör en motattack jag kan inte säga detta men jag få se en annan dag på det. Så mer? Jo jag betalade teckningskursen idag med. Imonn skall jag betala räkningarna och så ut och handla mat. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.


TRÄNING: Ja imonn så hoppas jag att jag kan köra armhävningarna för jag hinner inte med stretchen imonn. Vi får se hur det går.

ROMAN: Ja jag hoppas en dag köra igång igen med detta men vi får se när det blir.
MUSIK: Japp körde idag men kunde inte köra nästa jag fattade inte hur hon gjorde och jag kan inte göra om för det stämmer inte då så jag fick köra den ena idag så får jag ta reda på hur man gör sedan med det andra. Innan kunde jag räkna baklänges men det går inte nu.

TECKNING: Ja har läst och nu skall man köra med tusch penna det har jag inte så jag får se om jag får pengar över denna månaden så får jag köpa en eller två. Och så behövs också en linjal och en vinkelhake som jag måste köpa med blir dyrt. Men jag hoppas att jag får lite över denna månaden efter jag köpt mat.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling!    

Inga kommentarer: