söndag 26 mars 2017

Söndag 26/3-2017 20:30

DAG: Jaha till natt sov rätt okey men vaknade tidigt idag kom ur sängen till 10:30 trodde jag för jag hade glömt att ställa om klockan så jag var ur sängen till 11:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga efter detta så gick jag på pianot och körde det en timme då kom jag på att klockan inte var 14:00 utan 15:00 så jag la ner pianot och gick igång med middagen. Jo jag löste problemet med Nintendo det var en omstart som gjorde det. Och så köpte jag ett spel till idag för 100 som jag spelade lite men hann inte så mycket idag. Så middagen såg jag en film som var rätt kass så jag bläddrade fram i den. Så mer? Jo till sex tiden satte jag igång med teckningen och var klar till 19:30. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall ta fram kläderna för imonn idag innan jag ger upp för dagen.

ROMAN: Ja läste idag igen hoppas jag håller detta igång så jag kan lämna tillbaks boken snart hon sa vår och det är snart vår.

MUSIK: Ja fick bara en timme idag innan jag kom på att klockan var mycket och jag fick lägga ner. Men jag spelar imonn med så då tar jag igen det hoppas jag.

TECKNING: Ja skall ha tusch pennor linjaler och en skalpell jag tror inte jag har råd med det men skall se till efter den siste vad jag har över. Och jag är inte bra på att teckna djur.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! clip_image001 clip_image002 clip_image001[1] clip_image003

PS! Jag tror att problemen med blogg programmet är  över…

Inga kommentarer: