lördag 4 mars 2017

Lördag 4/3-2017 20:35

DAG: Jaha till natt igen och en skit kass natt inatt. Kunde inte somna igår utan låg länge så vaknade grannen till två tiden tror jag att det var men sedan så somnade jag. Sov inte bra men sov på morgonen så jag vaknade till 11:45. Så fick i mig en macka och sedan tabletterna. Efter detta så gjorde jag mig i ordning och så åt jag resten av frukosten. Så efter detta så tänkte jag göra annat men jag la ner dagen och gick igång med film. Såg ja time of ultron eller vad den nu hette den var okey. Efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter och stripes och såg en serie när jag åt. Så efter detta så gick jag igång med spelet en timme. Det nya zelda och det är lätt att dö i det men det var roligt att spela. Så sedan satte jag igång med pianot till sex tiden och körde till 19:30 idag. Så mer? Jo jag fick ett samtal med idag. Mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag igen men jag hoppas att jag sover lite bättre till måndag så skall jag köra igen då. Måste komma igång igen med detta.

ROMAN: Ja när jag kommer igång med detta igen vet jag inte men jag måste sova bättre i alla fall får se när detta händer då.

MUSIK: Ja fick en och en halv timme idag och det gick bra gjorde först det jag gjorde igår och sedan på det nya och det gick okey. Kör imonn igen.

TECKNING: Ja jag hoppas komma upp tidigt imonn så jag hinner spela och sedan teckna och sedan spela lite spel igen på Nintendo då. Vi får se hur det går.

Ja jag har sagt mitt idag och jag kommer igen imonn igen med mer info. Men nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: