lördag 30 april 2016

Lördag 30/4-2016 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag rätt okey men vaknade tidigt i morse och sov sedan så där. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag till 14:00 men jag tappade farten idag på det. Så sedan så gick jag igång med träningsmaten efter detta så gick jag igång med övningarna sedan var det middag. Hade idag kotletter med stripes och såg en serie nä två serier när jag åt. Nu har jag film tills imonn så jag tror jag skippar att installera om musikdatorn och jag fick inget svar från dem heller igår. Så jag väntar tills jag får svar och går det till söndag igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo det är lotto och eurojackpot idag fick inget samtal men kanske lite ni får se på Twitter idag eller imonn. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag och kör tills måndag hoppas jag om jag får sova då. Men jag körde övningarna i alla fall.

ROMAN: Ja fick nästan två timmar idag och jag är nöjd med det för jag fick samtal och då sket det sig idag. Tål inte störningar alls nu.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: