onsdag 20 april 2016

Onsdag 20/4-2016 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen men lite sömn på morgonen igen så jag kom ur sängen till elva tiden idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Idag så skreva jag ut och imonn så skall jag köra igång med nästa omgång. Så sedan har jag spelat lite och så ringde morsan idag med. Så mer? Jo jag gick igång med middagen idag till tre tiden eller om det var efter tre. Jo innan idag så köpte jag ägg igår så idag till frukosten så tog jag stekt ägg och bröd och ett paket bacon tärningar det var illa gott jag älskar ägg men är allergisk mot dem men jag hoppas jag kan äta ett par dagar innan jag blir det. Så middag idag hade jag korv och mos och såg ett par serier när jag åt. Så ringde morsan med och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite ni får se på Twitter idag eller imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag har jag packat väskan och jag är redo för träningen imonn. Kan bara hoppas att jag sover inatt så. Så om jag sover så skall jag köra cykeln imonn. Vi håller tummarna för det.

ROMAN: Jaha idag så skrev jag ut och så gjorde jag inte mer idag. Imonn så skall jag gå på det men jag måste sova om inte så vet jag inte vad jag gör försöker hitta på tror jag. Sover jag illa så är det inte stor ide att köra så vi får se imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: