fredag 29 april 2016

Fredag 29/4-2016 20:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag lite illa men jag sov tre timmar sträck vilket händer då och då sedan vaknade jag till sex tiden. Och somnade igen till åtta tiden en halvtimme. Så idag var jag ändå pigg när jag kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag gång med romanen. Körde den idag till 14:00 och skulle sedan iväg och handla lite men kom inte iväg idag förrän sent. Så jag kom hem till 15:45 tiden och gick igång med middagen med en gång idag. Köpte för 500 idag och jag räknade fel så jag har nu 1500 kvar sedan skall jag till farsan en gång nästa vecka då går lite till men rätt okey denna månaden. Så körde igång med middagen och idag tog jag köttbullar för det skulle gå fort, till hade jag pommes och ketchup och så såg jag ett par serier när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite. Så till sex tiden men idag var det närmare till åtta innan jag gjorde övningarna. Så mer? Jo det är eurojackpot idag men de har inte ringt så ingen större vinst men kanske lite. Ni får se på Twitter idag om jag får mail idag eller så imonn på Twitter. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses  igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gjorde jag övningarna och det gick bra imonn så skall jag köra storstretchen hoppas jag vi får se hur det går med det. Jo jag fick ett samtal med idag till nio tiden vilket inte var så bra för sömnen heller.

ROMAN: Ja trotts lite kass natt så gick det bra idag men sover jag så pass länge i sträck så och om jag får lite morgon sömn så kan det gå bra och det gjorde det idag. Har kommit till slutet för första personen men jag har fått till rätt okey tror jag vi får se.

Så har jag idag pillat med kameran idag webb och den vill inte alls får ingen bild i vissa program. I egna så fungerar allt som det skall men så köra jag Windows då skiter det sig helat tiden. Så något är fel på Windows så att den inte fungerar som den skall. Och ingen hjälp från dem heller. Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: