söndag 3 april 2016

Söndag 3/4-2016 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Sov illa fram till elva tiden då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan till halv ett tiden så dammsög jag och sedan visste jag inte vad jag skulle göra. Så jag spelade lite men tappade intresset idag. Så efter detta så har jag inte gjort mycket alls idag. Jo jag satte mig och såg nya beck till två tiden. Så efter den så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag med. Så mer? Jo jag vann inte nått på eurojackpot igår ja det var till fredag men såg det igår. Men kanske lite på lotto idag ja jag ser det idag. Så mer? Skall till måndag ringa ett samtal så hoppas jag att jag får svar sedan till tisdag skall jag nog beställa en annan dator men det beror på vad de säger till måndag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja har packat idag och är redo för träningen imonn så hoppas jag att jag sover bättre inatt. Så skall jag köra stretchen och cykeln med hoppas jag.

ROMAN: Ja jag kör igång igen imonn så får jag sedan svar till den 8onde då det har gått fyra månader sedan jag skickade in. Jag vet att de säger nej men hoppas på en effekt som jag har fått innan när jag skickar in. Så sover jag bättre sedan hoppas jag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: