lördag 9 april 2016

Lördag 9/4-2016 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Vaknade till 10:30 tiden nja jag vaknade ett par gånger innan detta med men kom ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag la ner för dagen. Så sedan pillade jag lite med annat och så satte jag igång med stretchen till tre tiden nått sånt såg inte på klockan men nått sånt. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes och såg en film nä först en serie och sedan en film. Till sex tiden gick jag igång med filmen och till nu. Så sedan kollade jag musikdatorn om den var uppdaterad och det var den. Så satte jag mig och läste lite men idag så bytte jag bok den jag läste var så där så jag bytte idag till annan. Så mer? Jo idag får jag reda på om jag vann nått på eurojackpot eller inte ser idag på Twitter lotto ser ni imonn på Twitter det med. Så mer? Jo en sak till men det är nere på roman att lägga till. Nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde hela stretchen idag och hoppas göra till måndag med. Så vi hoppas på bra sömn som vanligt så skall det nog gå bra. Och övningarna med.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag och det gick okey har kommit till stycket där alla kommer tillsammans igen. Så kör igen till måndag. Jo jag fick detta till torsdag men glömde säga det då. Jag fick mail från sista förlaget och de sa nej men det visste jag. Nu hoppas jag på en effekt som brukar komma efter detta hoppas att det blir denna gång med. Har jag tur så blir effekten stor och jag blir frisk. Vi får se det kan ta ett tag innan det kommer effekt så vi väntar och hoppas.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: