lördag 16 april 2016

Lördag 16/4-2016 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vaknade ett otal gånger och kom ur sängen till tolv tiden. Fick i mig frukosten och så skulle jag då sätta igång med romanen. Men idag så la jag ner till ett tiden det var ingen ide att köra alls idag det är andra dagen med inte nått. Så jag stack till ICA för att panta lite sedan till apoteket och hämtade mina salvor och sedan köpte jag lite lotto för pengarna jag fick för panten. Så hem igen. Jag sket idag i stretchen hoppas gå igång med den till nästa vecka igen. Men jag gjorde övningarna sedan gick jag igång med middagen. Jo men innan detta så gjorde jag träningsmaten innan jag gick igång med övningarna. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg ett par serier när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo idag får jag kvittot från eurojackpot ingen storvinst men kanske lite ni ser idag på Twitter eller till måndag på lotto. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag igen men jag hoppas att jag sover lite bättre till måndag så skall jag köra igång igen med detta. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja idag skrev jag ett ord sedan la jag ner kan inte ha mer än skriva att göra annars kan jag inte koncentrera mig. Vi hoppas till nästa vecka.

Så kommer igen imonn med mer men nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: