torsdag 7 april 2016

Torsdag 7/4-2016 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men jag vaknade tidigt idag och slog av klockan av någon anledning till 10:12 då stoppade jag sömn räkningen har inte minne av detta men det gjorde jag så var jag uppe på toan med. Kom sedan ur sängen till 10:50 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag till 13:00 då det var lunch och så igen från två till tre. Dock fick jag ett samtal idag så jag fick inte så mycket gjort mellan två och tre. Så sedan stack jag till träningen och sedan hem igen. Så skippade stretchen idag och gick på middagen. Så såg lite på teven idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här. Så mer? Jo jag vet idag om jag vann nått igår på lotto ni får veta idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Imonn är det tvätt så skall jag bränna DVDerna imonn så är jag klar med backuppen sedan.

TRÄNING: Ja körde idag men hoppade cykeln idag igen hoppas jag sover bättre till nästa vecka så skall jag köra igång igen. Så skippade jag stretchen med idag.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra blev lite störd av samtalet men lite till fick jag gjort i alla fall.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Jo idag så klarade jag av hela Lara Croft GO och den var okey för en tia alldeles för dyrt med 46 som den kostade innan.

Inga kommentarer: